Blogg

Länge sen...

2012-06-22 21:04

....jag uppdaterade nu, har varit så himmla mkt och det har inte direkt blivit så mkt fotat. Här kommer dock lite bilder tagna av Annika Nordh...tack för hj'lpen 

Gäsp

Gäsp

Alla killarna

Grabbsen

Bra kudde

Skönt med brorsan som kudde

Bus i gröngräset

Bus

Kompisar

Fotpall är också bra att ha

Farlig kille

Morpheus blir förbannad på Trinity som bara vill bitas

Fin igen

Söt 

Sitter ute på verandan och njuter av en underbar Midsommarkväll, har jobbat sent och jobbar hela helgen. Jobbar delade turer vilket är alldeles perfekt när man har valparna. Dom är ute hela dagarna och busar, växer och frodas och är hur mysiga som helst. Några valpspekulanter har varit på besök och Morpheus ska flytta till Ljusdal och Apoc till Borlänge så Neo och Cypher söker fortfarande aktiva och kärleksfulla hem. Eventuellt söker även en av tikarna ett hem.

Lovar att det inte ska dröja lika länge innan nästa uppdatering.

Önskar er alla en trevlig fortsättning på midsommarhelgen.


3 veckor, bilder

2012-06-05 15:45

Nu är valparna redan 3 veckor och dom börjar bli små hundar med egna egenheter och personligheter...dom leker med varann, morrar, skäller, dom hör när man kommer in i rummet och kommer genast. Dom har fått halsband med olika färger och smakat sin första lilla portion av fast föda. Det gillades.

Nu har jag dessutom tagit bilder på dom alla

Apoc33v

Feltenzelles Apoc

Cypher33v

Feltenzelles Cypher

Morpheus33v

Feltenzelles Morpheus

Neo13v

Feltenzelles Neo

Priestess23v

Feltenzelles Priestess

Trinity23v

Feltenzelles Trinity gör reklam för Icas kattmat....det gör inte katterna kan jag lova, dom föredrar Royal Canin Maxi starter


2 veckor....

2012-06-01 14:31

....3 dagar försent.

Det händer mkt varje dag nu. Valparna har öppnat ögonen, de börjar resa sej och gå några steg. De börjar bli medvetna om varandra och man kan se lite försök till lek. Dom är så söta   Dom ökar stadigt i vikt och är mycket nöjda. Smilla har gott om mjölk. 

Jag tar inte så mycket bilder på valparna ännu, det blir lite roligare när dom blivit lite större och kan vara ute lite och får lite mer uttryck. Men här är iaf en bild på Cypher på 2 veckorsdagen. Han var den första att öppna ögonen. 

Cypher2v