Blogg

3 månader

2012-08-16 19:01

Igår blev valparna 3 månader och jag har fått rapporter från alla utom Morpheus, jag tror hans husse och matte är och galopperar runt i den vackra svenska fjällvärlden och jag hör nog av dom tids nog.

Valparna verkar vara väldigt framåt och livliga, liksom mina 2 frön och vi längtar alla tills dom tappar sina sylvassa tänder ;) Flera av dom kommer ställas ut på SSRK utställningen i Smedjebacken 16 september, 4 månader och 1 dag gammla;) ibland ska man ha marginalerna på sin sida. Det blir lite av en valpträff samtidigt och det ska bli så kul att få se dom igen.


Alla utflyttade

2012-08-01 17:33

Så är det redan 1 augusti!! Tiden rusar fram och jag tycker inte jag hinner någonting!! Det får vänta till hösten helt enkelt! Idag är jag faktiskt ledig efter att ha jobbat 12 dagar på raken! Jobbar nästan bara delade turer dessutom, bra för hundarna, men mindre bra för mej. Blir lååånga dagar. Om jag utsätter mej för en sån här sommar igen får ni låta lobotomera mej 

Sommaren har såklart innehållit många glädjeämnen också....naturligtvis allra mest Smillas underbara valpar   Alla pojkarna har fått egna hem nu och det känns verkligen som kanonhem alla fyra. Känns gott i hjärtat det   Å andra sidan hade jag inte sålt dom om det inte känts rätt och bra....=P

Tikarna är kvar här hemma båda två än så länge. Trinity har jag bestämt mej för att behålla och Priestess ska troligen flytta till Västerås så småningom.

Nu ska jag unna mej lite egentid i soffan med en mkt rolig bok....på återhörande