Blogg

Underbart Påskväder

2014-04-19 15:29

Jag har varit sjuk till och från hela året. Det rosslar i lungor och luftrör och jag hostar som f-n   Till följd av det blir jag rätt orkeslös. Tur man har naturen utanför husknuten och bara kan vara ute och njuta =) Begav mej ut med Indy idag för att umgås lite på tu man hand, träna lite kontakt och leta lite godis i skogen. Dessvärre   valde katten Sofus att följa med oss så det blev lite för mycket störning. Dagens läxa...stäng in katterna nästa gång.

sofusindy

Annars tycker jag redan att jag ser goda resultat av mitt arbete med kontaktövningar. Han fattar saker så himla fort och det känns fantastiskt roligt. Jag är otroligt nöjd med min kille och alla mina farhågor att jag inte skulle förstå mej på eller trivas med schäfer är som bortblåsta. 

Labbarna gillar också sin nya kompis och jag tycker att Prie växt på sej bara under den senaste veckan. Hon leker mycket med Indy och har noga koll på honom. Men hon lämnar absolut över ansvaret på mej med jämna mellanrum för att braka runt med Io över hyggena och ängarna här utanför. Dom har det verkligen gott här hundarna, med stor frihet.

Kategori: Hundar allmänt

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S