Blogg

Debuter

2012-09-19 10:20

Nu försöker jag igen! För tredje dagen i rad! Har haft problem med bloggen och mina inlägg har försvunnit alt inte gått att spara.

Men måste verkligen ge innehavarna till Hundpoolen där jag har min sida en eloge. Mailar man deras support ringer dom antingen upp efter ett par timmar eller mailar lika fort. Är mycket nöjd!

Nu var det inte det jag skulle skriva om ;) Utan mina duktiga valpköpare som varit ute och utställningsdebuterat =)

I lördags blev valparna 4 månader och i söndags ställde Christina med Apoc & Sanna med Cypher ut på SSRK Dalarnas utställning i Smedjebacken och Petra ställde ut Morpheus på Ljusdals BK.

Apoc blev BIM & fick HP med följande kritik: 4 mån, bra proport, välformat maskulint huvud, bra hals & skuldra, tillr vinklar, bra bröstkorg, stark rygg, lite fallande kors, rör sej med bra steg, bra benstomme & päls.

apocstå2

Feltenzelles Apoc "Ceasar" äg: Christina Schavon Ergelius

Cypher placerade sej som 2:a och var för dagen lite mindre utvecklad och blev därför utan Hp med följande kritik: 4 mån, bra proport, maskulint huvud, tillräcklig hals, lite öppna vinklar fram, bra bröstkorg, stark rygg, fallande kors, välvinklad bak, är lite kort i steget idag, bra benstomme & päls. Glad!

cypher&apoc120916

Christina med Apoc "Ceasar" & Sanna med Cypher "Santos"

Petra ställde som sagt ut Morpheus "Einar" i Ljusdal med BIM & Hp som resultat. Återkommer med kritiken samt förhoppningsvis någon bild så snart Petra skickat.

Stort tack till mina duktiga valpköpare för att ni visade era valpar med så fint resultat! Ni är bäst =)3 månader

2012-08-16 19:01

Igår blev valparna 3 månader och jag har fått rapporter från alla utom Morpheus, jag tror hans husse och matte är och galopperar runt i den vackra svenska fjällvärlden och jag hör nog av dom tids nog.

Valparna verkar vara väldigt framåt och livliga, liksom mina 2 frön och vi längtar alla tills dom tappar sina sylvassa tänder ;) Flera av dom kommer ställas ut på SSRK utställningen i Smedjebacken 16 september, 4 månader och 1 dag gammla;) ibland ska man ha marginalerna på sin sida. Det blir lite av en valpträff samtidigt och det ska bli så kul att få se dom igen.


Alla utflyttade

2012-08-01 17:33

Så är det redan 1 augusti!! Tiden rusar fram och jag tycker inte jag hinner någonting!! Det får vänta till hösten helt enkelt! Idag är jag faktiskt ledig efter att ha jobbat 12 dagar på raken! Jobbar nästan bara delade turer dessutom, bra för hundarna, men mindre bra för mej. Blir lååånga dagar. Om jag utsätter mej för en sån här sommar igen får ni låta lobotomera mej 

Sommaren har såklart innehållit många glädjeämnen också....naturligtvis allra mest Smillas underbara valpar   Alla pojkarna har fått egna hem nu och det känns verkligen som kanonhem alla fyra. Känns gott i hjärtat det   Å andra sidan hade jag inte sålt dom om det inte känts rätt och bra....=P

Tikarna är kvar här hemma båda två än så länge. Trinity har jag bestämt mej för att behålla och Priestess ska troligen flytta till Västerås så småningom.

Nu ska jag unna mej lite egentid i soffan med en mkt rolig bok....på återhörande


Lovar inget...

2012-07-17 14:30

Jag ska inte lova sånt där....att jag snart ska uppdatera igen...för alltid är det ngt 

Mitt problem just nu är att när jag tankar ner bilder från kameran försvinner dom till okänd plats i datorn. På min förra dator var det väldigt enkelt men det här mysteriet har jag inte riktigt löst...så jag återkommer när det väl är löst....

Alla valparna utom Neo har fått egna hem och det funkar kalasbra utifrån de rapporter jag fått.

Neo söker som sagt fortfarande ett bra hem. Han är en kraftfull hane, snygg och trevlig och framåt. Vet ni ngn som letar svart hanvalp kan ni ju alltid tipsa =)


Länge sen...

2012-06-22 21:04

....jag uppdaterade nu, har varit så himmla mkt och det har inte direkt blivit så mkt fotat. Här kommer dock lite bilder tagna av Annika Nordh...tack för hj'lpen 

Gäsp

Gäsp

Alla killarna

Grabbsen

Bra kudde

Skönt med brorsan som kudde

Bus i gröngräset

Bus

Kompisar

Fotpall är också bra att ha

Farlig kille

Morpheus blir förbannad på Trinity som bara vill bitas

Fin igen

Söt 

Sitter ute på verandan och njuter av en underbar Midsommarkväll, har jobbat sent och jobbar hela helgen. Jobbar delade turer vilket är alldeles perfekt när man har valparna. Dom är ute hela dagarna och busar, växer och frodas och är hur mysiga som helst. Några valpspekulanter har varit på besök och Morpheus ska flytta till Ljusdal och Apoc till Borlänge så Neo och Cypher söker fortfarande aktiva och kärleksfulla hem. Eventuellt söker även en av tikarna ett hem.

Lovar att det inte ska dröja lika länge innan nästa uppdatering.

Önskar er alla en trevlig fortsättning på midsommarhelgen.RSS